Windows 10

·

·

,

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er ret begejstret for Windows 10.

Og bare for at starte med min hovedpointe, så vil jeg minde om at du kan opgradere gratis fra de fleste udgaver af Windows 7 og Windows 8.1 indtil juli 2016. Hvis ikke din computer selv tilbyder at opgradere, kan du gøre det fra denne side.

Opgradere Windows … er det ikke noget rod?

Ja, jeg har altid frarådet at opgradere direkte fra én version af Windows til en anden. Årsagen har været at en geninstallation har været mere effektiv og sikret at der blev ryddet godt op på maskinen.  Men det er anderledes med Windows 10.

Opgraderingen til Windows 10 kører næsten altid uden problemer og rydder selv op efter sig, hvis du i løbet af 30 dage ikke har ønsket at skifte tilbage til det tidligere system. Samtidig giver opgraderingen den fornemmelse af ny maskine, som altid har været så tillokkende ved at lave en ren installation.

Hvis du samtidig benytter lejligheden til at opgradere harddisken til en hurtig SSD-disk, kan du nemt forlænge levetiden på en ellers aldrende computer.

Hvorfor Windows 10

Der kan nævnes mange grunde til at bruge Windows 10. På brugersiden, så vil jeg mene at Microsoft har taget det bedste fra Windows 7 og Windows 8.1 og gjort det endnu bedre.

Jeg vil ikke gå i detaljer med forbedringerne, men generelt er det en fordel af følge med på de nyeste versioner, for at sikre at man får de nyeste opdateringer som er med til at sikre brugen af computeren på nettet.

Der kan selvfølgelig være programmer som ikke kan køre på Windows 10, så tjek først at der findes drivere til dine enheder, om at du ikke har gamle programmer som kan være en udfordring. Der har dog kun set få af dem indtil videre.

Så kast endelig din maskine ud i et nyt eventyr eller få et tilbud på at få den opgraderet hos JS Consult.

 

 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *