A/V, Lyd og akustik

JS Consult leverer nøglefærdige løsninger indenfor lyd og projektorer til undervisning, kirker og meget andet.

Hos os får du sober rådgivning og ikke en masse salgsgas. Vi har samarbejde med et stort udsnit af leverandørerne af professionelle komponenter, så vi kan hjælpe med at sammensætte den helt rigtig løsning.

Vi kan hjælpe med løsninger til møde- og klasselokaler, kirker, café- og restaurant, kontorer og meget mere.

Projektorer og skærme kommer i dag i mange størrelser og udformninger. Interaktivitet kan laves på mange måder, og måske har du i stedet brug for en løsning med touchskærme?

Der kommer hurtigt mange spørgsmål. Tag en dialog med os om hvordan jeres løsning kan strikkes sammen.

Vi har løsningerne fra alle de store producenter. Vi leverer bl.a. færdige pakkeløsninger med, 75″/86″ touchskærm med soundbar og indbygget PC. De er lige til at montere med de medfølgende beslag, og du kan hurtigt en effektiv skærmløsning til kasselokalet eller møderummet.

Vi giver også gerne et bud på videovæg eller infostander.

Du kan se nogle af de aktuelle løsninger her

I dag stilles der større tekniske krav til mødelokaler end tidligere. Møder skal helst kunne foregå virtuelt og med lyd, billede og indhold i høj kvalitet… og så skal det være nemt at bruge.

Vis har løsningerne til det fra Yearlink, POLY, Jabra, Logitech, AV-Display, Airtam, EZ-Cast og mange flere.

Lad være med at lade de forkerte investeringer. Tag en dialog med os først og lad os hjælpe med at afklare dine behov.

Kabelsystemer
Er du træt af af kablerne ikke kan holde til almindelig slitage, og at de er svære at rulle pænt sammen, så bestil håndlavede højkvalitets kabelsystem
Vi producerer enkeltkabler og hele systemer af kabler indenfor lyd, video og data. Vi bruger kun stik og kabel af god kvalitet og kan levere antal, længder og type efter ønske. Alle kabler man leveres med opmærkning og farvekoder. Alt sammen til en fornuftig pris i forhold til kvaliteten.

Vi kan også levere “mid-range” kabler som er fabriksmonterede, men hvis du bare vil have billigekabler så anbefaler vi at du køber dem på nettet eller i musikbutikkerne. Vær dog opmærksom på at du der nemt kommer til at betale alt for meget i forhold til den kvalitet du får.

Lyd er en vigtig del af kommunikation. Det er vigtigt at dit budskab går klart igennem, om det er på onlinemødet, streaming, optagelse eller i lokalet.

Vi rådgiver om den gode løsning der passer til dit behov og budget.