Ydelser

Udviklingen indenfor IT-brancen løber utrolig stærkt. Derfor er mange års erfaring og know-how vigtige elementer i JS Consults ekspertise. Den praktiske erfaring kombineres med viden om den seneste udvikling. JS Consults ekspertise sikrer den rigtige løsning hver gang.

Vi deltager gerne i alle faser af et projekt, hvor engagement og maximal service er i højsædet. På den måde skabes et grundlag for et fremtidigt samarbejde med JS Consult. Det betaler sig at få professionel rådgivning fra starten, så lad være en del af hele processen.

Vi gør os umage for at leve op til de krav der stilles til en moderne servicevirksomhed. Mange mindre opgaver løses via telefon eller fjernsupport. Som et værktøj lige ved hånden er JS Consult altid parat med råd og vejledning uanset opgavens størrels.

Det er vigtigt at få det udstyr, der præcist dækker behovet netop nu og er forberedt til at vokse med jeres organisation. Vi hjælper med at få brikkerne til at passe sammen og anbefaler de komponenter som vi mener vil løse opgaven bedst.

Vi har følgende vejl. priser på almindelge tekniker- og konsulentydelser:

Beskrivelse Excl. moms
Hos kunden pr. time 900,00
Hos os pr. time 900,00
Telefonsupport (pr påbegyndt kvarter) 400,00

Der kan forekomme andre priser på specielle opgaver af forskellig karakter. Kontakt os for serviceaftaler. Der tillægges kørsels- (normalt 6 kr/km + moms)/ evt. udryknings-/overtidsgebyr (+100%). Der kan forekomme varierende priser alt efter opgaver. De nævnte priser er på hverdage indenfor normal arbejdstid.