Politik for nyhedsmail

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible” type=”flex”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none” align_self=”flex-start” border_sizes_undefined=”” first=”true” last=”true” hover_type=”none” link=”” border_position=”all”][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” content_alignment_medium=”” content_alignment_small=”” content_alignment=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” sticky_display=”normal,sticky” class=”” id=”” font_size=”” fusion_font_family_text_font=”” fusion_font_variant_text_font=”” line_height=”” letter_spacing=”” text_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]

Politik for nyhedsmail

[/fusion_text][fusion_accordion type=”” boxed_mode=”” border_size=”0″ border_color=”” background_color=”” hover_color=”” divider_line=”” title_font_size=”” icon_size=”” icon_color=”” icon_boxed_mode=”” icon_box_color=”” icon_alignment=”” toggle_hover_accent_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=””][fusion_toggle title=”1.1        UDGIVER AF NYHEDSBREV” open=”yes” class=”” id=””]

Dette samtykke afgives til:

JS Consult
v. Jens W. Skov
Rævehøjparken 58
Kgs. Lyngby

[email protected]

CVR-nr. : DK-17844490

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”1.2        OPLYSNINGER DER INDSAMLES” open=”no” class=”” id=””]

For udsendelse af nyhedsbreve mm. indsamler JS Consult som udgangspunkt information om dit navn, firmanavn og din oplyste e-mailadresse.

Oplysninger om dit brug af nyhedsbrev – herunder om nyhedsbrevet åbnes, hvor lang tid dette er åben, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links-opsamles af vores it-system i en anonymiseret form.

Klikker du på links i nyhedsbrevet til vores hjemmeside accepterer du, at vores hjemmeside bruger cookies.

 

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”1.3        OPLYSNINGERNE BRUGES TIL” open=”no” class=”” id=””]

Når du har tilmeldt dig til vores nyhedsbrev, så bruges din e-mailadresse til udsendelse af nyhedsbrev som indeholder information om aktuel viden samt inspiration og ideer, relevante tilbud, konkurrencer, tips & tricks samt andet markedsføringsmateriale.

Herudover anvendes din e-mailadresse ikke til andre formål.

De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrev, bruger vi i anonymiseret form til at forbedre vores service, og gøre os i stand til endnu bedre, at kunne målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

Vi udsender vores nyhedsbrev eller øvrige henvendelser, når vi mener at have noget interessant og nyt at fortælle dig. Vi bestræber os på at begrænse antallet af nyhedsbreve så indhold er relevant og aktuelt.

Din e-mailadresse vil blive videregivet til den leverandør, som vi anvender i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene. Aktuelt anvender vi f.eks. MailChimp til udsendelse af nyhedsbrev.

 

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”1.4        OPBEVARING AF OPLYSNINGER” open=”no” class=”” id=””]

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi og de underleverandører vi benytter, har implementeret de nødvendige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger ikke misbruges, ikke kommer til uvedkommendes kendskab, ikke hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, ikke fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Din e-mailadresse opbevares så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mailadresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsmail.  Vi kan fra andre sammenhæng have dine oplysninger og disse berøres ikke af en afmelding fra nyhedsbreve. Vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, som vi har.

Efter framelding af vores nyhedsbreve, anonymiseres statistiske data om din brug af nyhedsbrevet og uden mulighed for efterfølgende at de-anonymisere oplysningerne igen.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”1.5        RETTELSE AF KONTAKTOPLYSNINGER” open=”no” class=”” id=””]

Har du rettelser til dine kontaktoplysninger kan du til enhver tid ændre disse ved enten at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen, eller ved at kontakte os på [email protected]

Du kan til enhver tid anmode om indsigt i, hvilke personoplysninger der behandles om dig. Vi behandler dine personoplysninger, indtil du trækker dit samtykke tilbage. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at afmelde dig vores nyhedsbrev, jf. nedenfor.

[/fusion_toggle][fusion_toggle title=”1.6        AFMELD NYHEDSBREVE OG ANDRE HENVENDELSER” open=”no” class=”” id=””]

Nyhedsbrevet kan til enhver tid afmeldes ved at klikke på ”afmeld nyhedsbrev” linket, som er findes i nyhedsbrevene du modtager fra os.

Efter framelding af nyhedsbrev modtager du ikke yderligere fra os, medmindre du har givet andet samtykke til, at vi må henvende os til dig. Når du har frameldt dig, modtager du en bekræftelse på, at vi sletter dig fra modtagerlisten for vores nyhedsbrev. Herefter slettes din e-mailadresse i modtagerlisten af nyhedsbrevet.

[/fusion_toggle][/fusion_accordion][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]