Microsoft 365 – Dit kontor i skyen

JS Consult har lang erfaring med at rådgive om og udføre udflytning af IT-løsninger til skyen. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af om det er den rigtige løsning for din virksomhed eller organisation. Vi har styr på licenserne til både erhverv, skoler og non-profit og er klar med både undervisning før, under og efter I vælger skyvejen.

Undervisning

Det kan være svært at finde ud af hvor man skal tage fat på en ny cloudløsning. Derfor tilbyder vi kurser og workshops i udrulning og brug af Office 365. Vi tager udgangspunkt i jeres forretning og behov og giver jer at godt fundament for at udnytte de funktioner som giver bedst mening for jer.

Oplagte emner kunne være Outlook/mail, Kalender, opgaver og deling, OneDrive og SharePoint, MS Teams og meget mere.

Der skal typisk afsættes minimum to timer til undervisning og spørgsmål. Undervisning eller workshop gennemføres hos jer eller som webinar.

Kontakt Jens Skov på [email protected] for at få et tilbud på undervisning.

Er det noget for mig?

Er det overforvedet noget for jer at flytte jeres maildata og dokumenter i skyen? Det vil vi gerne hjælpe jer med at udforske. Vi afholder gerne en præsentation af mulighederne og hjælper jer med at finde ud af hvad I kan drage fordel af og hvordan det kan implementeres.