Netværk

JS Consult er klar hvis du har brug for at få designet et nyt netværk, eller hvis du måske skal have opgraderet det eksisterende.

Netværksopbygning

Vi er klar med rådgivning og vejledning, og hvis De ønsker det, kan vi levere det hele til dem. Som altid er vi dog også klar med uvildig vejledning, hvis De ønsker at købe deres produkter et andet sted end hos deres rådgiver.

Vi klarer det hele, lige fra en ledning mellem to computere til fiberbaserede switched netværk, VPN-løsninger og firewalls. Se mere om firewalls under sikkerhed.

Support

Har du brug for en supporter der kan hjælpe dine brugere når det går galt, eller som kan træde til når serveren driller? Så er JS Consult klar til at hjælpe dig. Vi klarer både enkeltstående opgaver eller supportaftaler over længere tid. Har du kun brug for hjælpe i telefonen klarer vi også det.

Dokumentation.

Har du mistet en administrator, som ikke har sørget for den nødvendige dokumentation af jeres system, eller har der bare aldrig været tid til at få disse kedelige papirer lavet, så kontakt os for at få et tilbud på en gennemgang af systemet incl dokumentering af servere, kabling osv.