Sikkerhed

Ingen kan i dag være sikker på at deres IT-system kun er åbent får dem der skal have adgang. Hackerværktøjer er frit tilgængelig på internettet, så selv amatører kan lave skade på jeres system.

Derfor er det vigtigt med en klar sikkerhedspolitik og ikke mindst en effektiv løsning.

JS Consult kan rådgive hele vejen igennem og kan også leve, installere og konfigurere løsninger, som passer netop i jeres virksomhed, uanset størrelse og behov. Vi fører alt lige fra personlige firewalls til hjemmecomputeren til store firewalls med VPN, Software/Hardware tokens osv. Vi har mange års erfaring med både forskellige VPN-teknologier og optræder ofte som problemløsere for både kunder og leverandører

Når vi snakker sikkerhed, så er dyrt ikke altid bedst. Ofte er denrigtige løsning bedre end den dyre løsning, så fald ikke for de flotte reklamer, men tag en snak med os. Vi forhandler stort set alle sikkerhedsprodukter på makedet, så du bliver ikke fanget af en bestemt producent. Vi løser dit problem…. ikke leverandørens.

Firewalls er virksomhedens eller skolens “first line of defense.”

Vi kan levere en lang række systemer med priser startende fra få hundrede kroner som alle har til formål at sikre dine data.