WiFi der virker!

Vi kan hjælpe dig med dit netværk. Om det er med eller uden kabel.

WiFi udvikles hurtigt og er i dag en nødvendig del af ethvert netværk. Vi har en række forskellige løsninger, som kan løse lige netop dine udfordringer.

Ruckus – Magic WiFi

Ruckus_Hrzntl_SBW

Ruckus Wireless laver WiFi der virker når det ikke burde, når de andre har givet op. Med en unik antenneteknologi og legende let administration får du en løsning der kan sættes sammen til at dække de fleste WiFI-behov fra de mindste til de største. Her kan der laves dækning under de mest umulige forhold og med understøttelse af mange klienter.

Ruckus tilbyder ZeroAdmin konfiguration, avancerede hotspot/gæstenetværk, redundante controllere og meget mere.

Løsningerne kan laves med både on premise controller, AP-baseret controller og cloudadministration.
bigdog_dogtag

Kontakt os for en snak om mulighederne. Også hvis du ønsker at leje en løsning til et event, en eksamen eller lignende. Du kan også leje vores high performance WiFi bridge.

Læs mere på: http://www.ruckuswireless.com/

JS Consult har haft et godt samarbejde med ZyXEL siden midten af 90’erne. ZyXEL leverer netværksprodukter af høj kvalitet og holbarhed til fornuftige priser.

På WiFI-siden bruger vi deres Nebula-produkter. Nebula er ZyXELs cloudløsning, hvor vi nemt kan provisionere og administrere firewalls, switche og WiFi. Til de fleste formål er der ikke behov for at købe ekstra licenser til cloudløsningen, så det er en yderst priseffektiv løsning. Nebula-produkter kan i mange tilfælde sættes  drift uden at der er behov for en tekniker på lokationen.

Ubiquiti leverer en lang række populære netværksprodukter. Vi har brugt deres netværksbridges i mange år, men bruger dem også som et billigere alternativ til Ruckus til de mindre krævende installationer. Ubiquiti kan levere hele paletten fra de mindst switche til overvågningskameraer og adgangssystemer. Alt sammen administreret i samme interface.